träddäck skuren granit Gällstaö
trädgårdsdesign Facebook
pinterest1

Trädgårdsanläggning

I första hand anlägger vi tomter som vi själva ritat. Det finns många fördelar med att arkitekt och anläggare arbetar nära varandra.

Vi lämnar garanti på våra jobb. Ni kan känna er trygga med att vi finns kvar och åtgärdar fel som vi orsakat. Vi kommer när vi lovar och håller kunden underrättad under hela processen. Fast pris enligt offert eller löpande räkning med timredovisning.

Vi utför stenläggningar, murar, trappor, snickerier, gjutarbeten, gräsmattor, växtbeställningar, planteringar. Vi kan även upprätta skötselavtal.

I mån av tid åtar vi oss även separata anläggningsuppdrag. En enkel skiss krävs som underlag för offert och för att undvika missförstånd.

Vi lägger in jobbet i planeringen när offerten är godkänd. På vår- och försommar är belastningen på offertförfrågningar hög, tänk på att vara ute i god tid!

Skärmavbild 2013-04-21 kl. 15.19.24

Ett familjeföretag med kunnig personal, utställning, bra sortiment och stort lager.

anlaggningbeskarning
Cajsa porträtt crop

Min bakgrund är officer inom flygvapnet samt konsult inom ledarskap och chefsutveckling. Jag förstår vikten av att hålla tider, planera och leverera tydligt och effektivt.

Nu anlägger jag trädgårdar och älskar mitt jobb! Jag känner yrkesstolthet och lämnar inget halvdant. Vi lämnar finare jobb efter oss än de flesta i branschen – tro mig.

Per Lundin,
anlaggningbeskarning Anlita oss anlaggningbeskarning
lavendel Gotland
Tomt före Gotland
FF symbol