trädgårdsdesign, trädgårdsanläggning, trädgårdsarkitekt, Stockholm, stockholmsområdet, Gotland
trädgårdsarkitekt Stockholm, trädgårdsgestaltning, trädgårdsdesign, trädgårdsdesigner, trädgårdsanläggning, erfaren trädgårdsarkitekt, rekomendation trädgårdsarkitekt

FORM & FUNKTION

Trädgårdsanläggning

​

Det finns många fördelar med att trädgårdsarkitekt och anläggare arbetar nära varandra. Ritningen är väl förankrad och under anläggning kan justering och utveckling av designen göras.

​

Oftast jobbar vi i två steg, där designfasen är fristående från anläggning. När gestaltningen är klar kan kunden välja vem som ska anlägga. Vi kan även arbeta parallellt med design och anläggning mot en tillsammans med kunden given budget.

​

Vi föredrar projekt där kunden ger oss förtroende att skapa en helhet med passande detaljer och materialval, anpassat till arkitektur och tomtens karaktär.

​

Vi lämnar garanti på all anläggning. Vi finns kvar och åtgärdar fel som vi orsakat. Kunderna uppskattar att vi kommer när vi lovar och håller dem underrättade under hela processen. 

​

Anläggning läggs in i planeringen när offert är godkänd. Vi är ofta uppbokade långt framåt. På vår- och försommar är belastningen på offertförfrågningar hög.

​

Per är utbildad trädbeskärare och har motorsågskörkort.

trädgårdsanläggare Stockholm, trädgårdsarkitekt Stockholm, trädgårdsdesign

Anlita oss

om ni värdesätter

noggrannhet, trygghet och

estetik. Vi är måna om

våra jobb och

kunder.

Min bakgrund som officer inom flygvapnet och konsult inom ledarskap och chefsutveckling gör att jag förstår vikten av att hålla tider, planera och leverera tydligt och effektivt.

​

Sedan 2009 anlägger jag trädgårdar och älskar mitt jobb.

trädgårdsanläggare, trädgårdsdesign, trädgårdsarkitekt Stockholm

Per Lundin, 

trädgårdsanläggning

0708-22 46 82

Klicka för e-post.